Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

93.3 kg

Av Linda - 20 januari 2008 09:05

dagens vägning och jag har därmed gått ner 3.1 kg sen i måndags. Får väl se vad vågen står på imorgon bitti då det gått en vecka, om det ändras nåt nämnvärt från idag eller om det står på samma.


Tänk att man klarat av en hel vecka snart och jag vaknade utan hvudvärk för första gången sen jag sluta frossa i mig mat,godis och snacks.

Då orkar man få krafter att fortsätta liksom, nu när allt har kommit in i sina rutiner och huvudvärken och suget försvinner mer och mer.


Önskar jag bara kunde ta det lungt hela helgen och att maken varit ledig. Men det känns så jobbigt när han jobbar 18-06 fred kväll till måndag morgon och sover hela dagarna.

Sen var det simskola igår så svärföräldrarna fick passa de två minsta och idag måste man iväg på julgransdans, dansa ut julen. Jag vill inte, jag orkar inte. Jag vill inte tänka tanken på jul mer för nu ser jag fram emot våren, den är över och slut och nu ska man iväg och ha julfest igen *suck*, men svärmor pockar på och tjatar om att vi måste gå och att alla andra barnen är där och då måste mina barn också dit osv osv....tröttsamt.

När jag är ledig vill jag bara slappa och ta det lugnt, njuta av tiden.

Inte åka iväg på en massa tråkiga tillställningar.


26 dagar kvar tills praktiken slutar och jag är ju ledig med en del dagar av dessa så nu borde det väl gå rätt fort kan man tycka.....vill inte jobba mer så här utan att få betalning för det.

Nu har jag kommit in i det så bra att jag är en av de andra liksom. Vet precis vad som ska göras....

Men jag får bara studieskulder för mitt jobb jag gör, så det känns meningslöst just nu när jag lärt mig allt och inte har mer att lära.

Det är ju det här med medicinerna vi måste gå igenom förstås om jag ska få delegering sen när jag hoppar in extra vid behov. Annars funkar det inte, det är så många jag inte kan gå in och hjälpa om jag inte har delegering.


 
 
Ingen bild

cissi

20 januari 2008 10:10

Hej!
Bravo...kilona rasar,kul! Agående praktiken så blev jag lite fundersam...hur tänker du nu? Se det som en unik tillfällighet att få lära.. man måste inte alltid ha lön för allt man gör! Och du ! du kan asolut inte allt, det tar ett helt yrkesliv att lära, manlär dagligen, så tro inte att du är fulllärd. Det finns ågot som heter tyst kompetens, det får man efter många år. Så njut under paktiktiden, verkligen synd att du inte kan ta tll dig det.. hur ska det bli på nästa praktik? har själv jobbat under många år som sjuksköterska och jag anser miginte kunna allt på min arbetsplats, nya utmaningar varje dag, samt nya möten med patienter. Lycka till o Kram.

 
Hjärtat

Hjärtat

20 januari 2008 11:03

Hej Linda!
Jag brukar gå in och läsa din blogg och tyckte det var dax att skriva ett litet inlägg.
Vi följdes åt inne på AFF då Viggo och min son är födda samma år och månad.
Vill bara säga att jag tycker du är stark och modig. Det är inte många som skulle orka kämpa på som du gör trots alla påhopp du fått via nätet genom åren. Du kämpar med din vikt och det är inte lätt.
Hoppas att ni får en bra dag!

http://blogg.expressen.se/hjartat

 
Ingen bild

Norrländskan

20 januari 2008 12:30

Härligt med en sån rejäl nedgång på så kort tid!

När får du delegering så att du kan ge medicinerna då? Är det nåt du får genom skolan eller?? Det är inte meningslöst även om du får studieskulder - du får ju kunskap och det är mycket värt i långa loppet. Du börjar ju inte tjäna pengar förrän du har rätt kunskap eller hur?

Kram och pepp till jobbet med vikten!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 1 september 2008 23:04

lösenordet till min nya blogg på www.blogg.se försvann plötsligt och jag får inget nytt hur många gånger jag än skickar att jag glömt lösen..det kommer inte nåt nytt lösen.   irriterande...jag har liksom en tävling som slutar idag.   Om någon av er s...

Av Linda - 25 juni 2008 18:55

 Vinnaren av en resepottan från:  LillaW webshop     Anna.R & Ella från juni-06 mejl: linnea_g75@hotmail.com     GRATTIS till resepottan !   Jag kommer även skriva detta i min nya blogg.   Från och med nu lägger jag ner denna blogg och kommer befi...

Av Linda - 22 juni 2008 09:28

Jag har nu utsett en vinnare i tävlingen om ett hemligt paket och den som vinner är:   Carola m 7    Som skriver bl.a så här i sin kommentar om semester: ********************** " Vår semester i år kommer att gå till Astrid Lindgrens värld och High C...

Av Linda - 20 juni 2008 21:41

 Nu har jag ordnat och donat med nya bloggen hela dagen, fick skaffa mig ett nytt medlemskap och göra en helt ny om från början.  Tryck på länken nedan. Nya bloggen   OBS ! Denna blogg kommer finnas kvar och vara aktiv tills tävlingarna är slut...jag...

Av Linda - 20 juni 2008 12:27

min son på 5 år sa nåt till mig idag som gjorde mig så ledsen.. vi satt på trappan och pratade om att Saga får inte vara i skogen för då ser jag inte henne, hon kan trilla ner i en pöl med vatten och drunkna. Då undrade han vad det gjorde...jo men sa...

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards