Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

TÄVLING

Av Linda - 9 juni 2008 12:39

Jag har nu en tävling om ett hemligt paket, jag kan säga som så att paketets innehåll är mest för barn. Men även vuxna kanske kan gilla det..


Värdet på paketet ligger på ca 90 kr.


Ni skriver bara en kommentar under detta inlägg där ni skriver om ett semestertips, tex vart ni själva ska åka eller skulle vilja åka på semester.


Jag utser en vinnare som får ett hemligt paket av mig.


Sista dagen för tävlingen är den 22/6




 
 
Ingen bild

Skånetjej

9 juni 2008 13:13

Vi ska åka till Tivoli i sommar,det är riktigt kul att vara där tillsammans med barnen,strosa runt och titta på alla fina saker,äta röda pölser med bröd och åka karuseller:)

Jag skulle vilja åka till Grekland eller Egypten för att bada samt kolla på alla gamla pyramider m,m som man ska se...

Eller Kina för att kolla på muren.

Ha en bra dag i solen
Skånetjej

 
Ingen bild

Malin

9 juni 2008 13:45

Vi ska åka till GBG och titta på monter jam, det ska bli jättekul. Var där förra året med, det är en upplevelse att sitta på ett fullsatt ullevi på årets varmaste dag:)Det är vad vi ska göra, sen jobbar jag hela sommaren.
Ha det gott i värmen
Malin

 
Lotta

Lotta

9 juni 2008 14:07

Vi kommer att göra en rätt annorlunda sak. Vi åker med min syrra och hennes man till Österrike i två veckor. Först blir det ett par dagar i Wien (än så länge är det inget ovanligt :)) och efter det kommer vi bo på en bondgård mitt bland bergen. Mjölka kossor, plocka ägg från hönsen, lära kaninerna att hoppa (sonen ska det säger han iaf *s*) och gå runt i bergen och leka Sound of music ska vi syssla med. Jag längtar och sonen är lyrisk. Lite annorlunda och det är verkligen ett äventyr inte så många svenskar är med om.

Lotta

http://www.kangas-nilsson.se

 
Terese

Terese

9 juni 2008 14:10

Vår familj ska åka en helg (fre-sön) till Malmö, en dag åker vi över till Köpenhamn till Tivolit där, en dag blir det leklandet i malmö, sista dagen Aqvakul.

http://www.metrobloggen.se/stoltmamma1980

 
Carola m 7

Carola m 7

9 juni 2008 14:47

Tävling:)
Kan man ju inte motstå:)
Vår semester i år kommer att gå till Astrid Lindgrens värld och High Chapparall, vi ska tälta...hehe, 7 barn+2 vuxna i den ena familjen, 4 barn+2 vuxna i den andra familjen. Gissa om vi ser ut som värsta cirkusen när vi slår upp tälten..och gissa hur många som flyttar sina husvagnar efter ett dygn i närheten av oss...:)
Förra året var vi på Leksand sommarland och DET var verkligen toppen!

Jag VILL ta med hela familjen på en ö-luff bland de polynesiska öarna, Hawaii(har jag varit!) Tahiti, Samoa osv....Fatta vad roligt!! Och dyyyyyyyyyrt....:/
Blir när maken blivit pokerproffs;)
Vad ska ni göra i sommar????

http://wetterholm.bloggagratis.se

 
helen

helen

9 juni 2008 15:44

Vi ska åka uppåt landet med alla tre tjejerna.....Först till Gävle med ett par kompisar för att bo i stuga vid havet sen vidare till Ytterhogdahl (älsklings hemtrakter) sen till Östersund till hans syster.
Så vi kombinerar semester och att hälsa på släkt som han inte träffat på länge.
Nästa år blir det utlandsemester för det kostar lika mycket som att bila uppåt landet.
Hoppas ni får en trevlig semester.

http://gussilago

 
Ingen bild

Paddel

9 juni 2008 19:19

Vi kommer stanna i GBG. Vi kommer göra kortare utflykter.
Min man har fått Reaktiv Artros och kan knappt gå... så vi blir inte den mest äventyrliga familjen i år!
Men så fort han blir bra så!

Jag tror det blir lite ut i skärgården och Liseberg!

Ha det skönt på er semester och glöm inte solskydd!

 
Ingen bild

Helena

9 juni 2008 20:22

Ja, vi ska åka med barnens kompisar till Liseberg, mannen ska jobba resten av sommaren :(
Min drömsemster skulle gå till USa och västra Samoa, det verkar underbart härligt. Mitt bästa sommartips skulle väl vara ett besök på Smultronsstrället i Söderköping eller Systrarna Lundgrens fik i Skåne

 
Ingen bild

therese från sölvesborg

10 juni 2008 12:24

Hej.
I sommar ska jag,sambon och William åka upp till Smögen,där vi ska sola,bada,fiska o äta god skaldjursmat..
För första gången ska vi tälta med william med så bara det är ett äventyr för sig..
men det kommer säkert gå bra..
ett drömmål o åka till hade varit egyptien med men det kanske blir av då william e äldre.
Therese från sbg

 
Ingen bild

jennie

10 juni 2008 21:45

Semester ja... dit jag helst vill är antingen Öland där jag tillbringat många somrar som barn eller Sölvesborg där jag har släkt, men kommer troligen som längst till Kolmården ( bor i Stockholm) om man har tur och tid! Vi ska bygga ut huset i sommar så vi kommer nog att vara jordens tristaste föräldrar. Maken har 5 veckors semester men vi har bestämmt att 1 dag i veckan är barnens, då är det ingen snickring som gäller! Hälsn Jennie

 
Caroline

Caroline

11 juni 2008 01:43

Kul med tävling!

Vi har hyrt en stuga på Gotland dit vi ska med svärföräldrarna en vecka. En tripp till Kneipbyn (heter det så?), bad i "blå lagunen" o lite annat har vi tänkt hinna med.
Har även tänkt åka till Astrid Lindgrens värld o Kolmården! Får se vad ekonomin tillåter! ;)
Vad ska NI göra?
KRAM

http://mammans.blogsome.com

 
Ingen bild

UlricafrCybern

11 juni 2008 09:06

Åh, våran semester är fortfarande inte helt planerad. Min pappa har haft två hjärtinfarkter inom loppet av sex veckor och våran tanke innan allt detta hände var att vi skulle fara till Järsvö och tillbringa så mycket av semestern där och samtidigt hjälpa mamma och pappa där. Mina föräldrar har fritidshus i Järsvö och jag misstänker att detta är sista sommaren som de kan ha huset kvar (har gamla föräldrar). Trots eländet så finns iallafall en idé om att åka iväg och tälta med barnen och försöka göra det bästa av situationen.

Kram!

 
Anna

Anna

11 juni 2008 11:33

Gotland Gotland Gotland! Vad kan vara bättre än någon vecka "utomlands" som en liten kulle sa när han berättade om sin semseter. helt underbar ö som har ALLT! Har hyrt en stuga där i sommar med havstomt! Får vi fint väder kan man ha lata dagar i solen med bad och lek. Sviktar vädret finns där massor att uppleva! Både inne och ute över och under jorden..:-) Det är hela familjens ö! Barnen och vi längtar!!

Mvh Anna

http://www.annas-funderingar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

11 juni 2008 19:57

I sommar har vi köpt superbilliga flygbiljetter (Ryan Air)ner till Tyskland, flyger till Frankfurt och hem från Hamburg. Vi ska hyra bil och köra runt lite har vi tänkt, besöka några olika nöjesfält eftersom hela denna familj älskar karuseller och sånt!

 
Mactilda

Mactilda

12 juni 2008 07:50

Vi flyttar tillbaka till Sverige i sommar så det är vad vår semester kommer gå till.
Drömsemestrar har jag många. Jag vill vandra i Sarek (nationalpark i norra Sverige), jag vill ö-luffa i Grekland, jag vill åka till Hawaii.
Den mest realistiska för tillfället är dock en Danmarks-tur. Vill verkligen rekomendera "Falster" som ligger i södra Danmark, det är samma sandstränder som i Skanör/Falsterbo i Skåne (dvs låånga mjuka sandstränder med väldigt finkornig sand). Där finns massor av attraktioner som är intressanta att titta på bland annat Knuthenborg, som är en safari djurpark som är väldigt välskött, där djuren har stora områden att vandra på. (Jag gillar inte djurparker för att djuren har det oftast för trångt, men där har de stoor plats - det har de även på Ystad Djurpark)det kan leda till att man kanske inte ser alla djuren på nära avstånd, men man vet att djuren har det bra. På vissa ställen i safaribiten får man också gå ut ur bilen och klappa djuren.
http://www.knuthenborg.dk/
Falster är helt klart värt ett besök. (eller tre)

http://karies.blogspot.com

 
Bloggtävlingar

Bloggtävlingar

15 juni 2008 11:06

Hej! Vi har fört ryktet om din tävling vidare. Tipsa oss gärna om du anordnar fler (:

http://bloggtavlingar.blogg.se/2008/june/vinn-ett-hemligt-paket-hos-lillith.html

/Angelica

http://bloggtavlingar.blogg.se

 
M a m m a . J e s s i c a

M a m m a . J e s s i c a

15 juni 2008 11:36

Jag är med i tävlingen :)
Jag skulle vilja ta med mig min sambo och dotter på en husvagnssemester i sommar, till orsa, och bo där på campingen(riktigt fin camping där) sen gå på tomteland med Emilia sen åka till leksand en sväng och gå på leksand sommarland! :)

Kram!

http://jyees89.blogg.se

 
PhoenixAngel

PhoenixAngel

15 juni 2008 12:03

Vi åker till Gotland under Medeltidsveckan. Vi ska sova i tält och hyra cyklar för att ta oss runt. Det ska blir riktigt härligt!

http://phoenixangel.blogg.se

 
Linnéa

Linnéa

15 juni 2008 12:22

Varje år reser jag och min familj till Spanien. Det är det bästa som händer på hela året! På dagarna har man alltid tillgång till pool och man åker till havet. Där jag bor har jag hundra meter till poolen och man kan gå ner till havet. Hur gott är inte det? SPanien är det bästa som finns!

Men jag skulle faktiskt vilja testa på att åka till Thailand. Resan är lång och dyr. Men sen när man kommer dit så är ju allt billigt! Jag har vänner som åker dit på sommarn och de säger att det är underbart att vara där.

Kram :D

http://www.linnealoof.blogg.se

 
Kitten

Kitten

15 juni 2008 12:41

Eftersom du har barn så tänkte jag ta ett semestertips som passar det bra :)

Kolmårdens Djurpark. Jag växte upp med att åka dit, åker dit än varje sommar, det är perfekt för både barn och vuxna. Dom har bland annat Bamses värld för barnen och en massa intressanta djur överallt.
Allt ifrån snöleoparder till rovfåglar :)

Själv ska jag till Göteborg vilket jag rekmonenderar till andra, det är så fint där på sommaren ^.^ För de flesta ungdomar och vuxna brukar Liseberg vara poppis men själv ska jag bara ta det lugnt ett par dagar, shoppa lite och se på den fina omgiviningen.

Ha en bra sommar !!

(Min mail om den behövs: PoisonKitten@hotmail.com)

http://kittenneverland.blogspot.com

 
Linda

Linda

15 juni 2008 12:43

Hejsan! Jag är jätte gärna med och tävlar om ett hemligt paket. Jag & min familj ska åka till Göteborg i sommar. Mest vila och ha roligt med resten av släkten. Måste säga att har man inte mycket pengar och älskar att resa så är göteborg toppen! Liseberg för alla barn och vuxna! Toppen. Ha det!

http://dadischa.blogspot.com

 
Saga

Saga

15 juni 2008 13:17

Det låter som att alla andras semestrar verkar roligare och mer värd ett pris än min men jag chansar ändå.
Jag är bara 16 år så för mig blir det att hänga med i svängarna under sommaren :)
På torsdag åker vi upp till mitt sommarställe uppe vid barnens ö (väddö) Och där ska vi fira midsommar vi blir rätt många så jag och min pojkvän får sova i ett tält ute på tomten ett par dagar. Sen är vi uppe på landet ett par vecor för atts edan åka hem och packa inför kollo, det kommer bli en rolig sista upplevelse för jag är som sagt 16 år. Sen är det väll upp till landet och mysa dom sista veckorna innan första dagen på gymnasiet (skrämmande :P) Så jag hoppas det blir en lång solig och härlig sommar i år så jag är brun när jag kommer till skolan igen :D

http://sagapaga.blogg.se

 
Linda

Linda

15 juni 2008 13:30

Spännande tävling;)
Vi skall åka på en liten bilsemster i 1 vecka till Gotland,vi skall bara ta med oss ält o hundarna så drar vi!Inget planerande alls,utan vi åker bara o får se vad vart det bär hän;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Lojs

Lojs

15 juni 2008 13:45

Hej!
Jag ska åka till Italien i sommar!
Men något jag rekommenderar, som är kul för både barn och vuxna (mest barn dårå) är Gotland under medeltidsveckan!
Sen om man inte vill vara i Visby kan man besöka Pippi eller bada på Tofta, en jättefin strand som känns om utlandet! :)

http://lojskojs.blogg.se

 
Julia

Julia

15 juni 2008 15:02

jag är med och tävlar, ett enkelt tips är att åka ut och tälta :) kul för både barn och vuxna!

http://juliaberg.blogg.se

 
Martina

Martina

15 juni 2008 16:49

Jag vill vara med och tävla! Ett tips för sommaren är att hänga på någon festival, kanske inte det bästa om man har barn, men annars :D

http://martinajo.blogg.se

 
Sandra

Sandra

15 juni 2008 17:20

Vilket sött paket :) Jag ska åka till Göteborg i sommar och bara mysa på! Annars så föredrar jag nog havet, på en båt.. eller i bikini med en bra bok på stranden ^^,

http://samdra.blogg.se

 
Foffe

Foffe

15 juni 2008 17:41

Jag skulle vilja åka och campna någonstans i sommar! Har bara gjort det ett fåtal gånger förrut men det har faktiskt sin charm och är det någonstans jag vill spendera min sommar med en härlig bok i handen så är det i solnedgången på en gammal hederlig campingplats. :)

http://foffe.blogg.se

 
jenny

jenny

15 juni 2008 18:42

jag skulle vilja besöka australien. gjorde ett arbete om australien förut. verkar otrolgit roligt där. helt annorlunda mot sverige.

http://zipzo.blogg.se

 
Maja

Maja

15 juni 2008 19:15

Jag skulle tipsa om Odense i Danmark. Det är inte så jätte långt. Och det är en jätte fin stad med mycket att hitta på för stora och små.

http://hahahaba.blogg.se

 
kirsten

kirsten

15 juni 2008 19:38

vi ska åka till öland och kalmar i sommar. allt med kalmar är fantastikst alla "öar" kanaler och turister. musik och bara umgås med släkt och vänner.

http://havetlive.blogg.se

 
lollo

lollo

15 juni 2008 19:40

Mitt favoritställe att åka till är Visby. Jag älskar att gå vid havet och bara titta ut på det och ta det lugnt. Det är så fint med ringmuren runt omkring och vågorna som går in mot land. De finns lite fåglar och sånt som man ser. Att gå den promenaden funkar bra både dag som kväll och det känns så skönt att se ut över havet och man själv blir lugn.

http://daloatf.blogg.se

 
En Mölnbobos Liv - Mammablogg

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

15 juni 2008 19:54

Vore jättekul att vinna då jag har barn.

Mitt restips är Turkiet och då tänker jag på Side, det är en mindre stad som är väldigt charmig. Finns två fina stränder, massa bra restauranger (Turkiet har god mat) och dessutom så finns det ruiner överallt i Side. Mitt på trottoarer kan det ligga romerska pelare, de har även en jättestor romersk amfiteater där de spelade in delar av Gladiator.

min mejl: info@annakarlsson.se

http://www.annakarlsson.se/blogg

 
Carola L

Carola L

15 juni 2008 20:05

Vi åker sällan på semester så, men vi brukar försöka åka till makens stuga i södra Lappland för att fiska iallafall - i år blir det nog inte av p.g.a det höga bensinpriset - så vi ska semestra hemma istället!

http://mammamuh.blogg.se/tavla

 
Ingen bild

wallis

15 juni 2008 20:07

Hej! Vi ska för femte året i rad åka på semester till öland, underbart att komma från stockholms stress min sambo och mina 2 små killar så en"barnvinst" vore toppen.
(asawallgren72@hotmail.com)

 
Frida

Frida

15 juni 2008 20:19

Jag hade jättegärna åkt till Thailand. Varför? jo, självklart för att bada och sola, men också för att det finns jättebilliga fejk-märkeskläder XD :) hehe

http://misswhite.blogg.se

 
Marie med AOA

Marie med AOA

15 juni 2008 20:48

Vi ska anta utmaningen att tälta med alla 3 barnen i sommar. Vi ska cykla längs Blekingeleden, de två små i cykelvagn. Håll tummarna för oss. ;)

http://www.famlille.se

 
Tuva

Tuva

15 juni 2008 21:41

Jag tipsar om Lysekil, där är superhärligt på sommaren det finns gott om maneter att titta på och krabbor att fiska :)

http://misshoneypie.blogspot.com

 
bitte

bitte

16 juni 2008 11:57

mitt absolut bästa tips är det jag själv ska till i sommar ÖLAND, finns inget ställe som jag älskar så som det. vackert mysigt ja helt underbart ska dit med min underbara älskling!!!!!!!!!!!!!!

bitte_0007@hotmail.com

http://blondiesliv.devote.se

 
Ingen bild

Emelie

16 juni 2008 16:14

Batsa restipset e till Italien o venedig helt underbart :)

 
Ingen bild

Petra

16 juni 2008 22:03

den resan ja gvill göra är den jg och min pojkvän har pratat om att göra på våran smekmånad (som ska vara i en månad), att luffa runt i kuba och länder rumtomkring och bara njuta av livet och varandra. förhoppningsvis så blir den av också!

petrasfeelingofautumn@hotmail.com

 
holmkvist

holmkvist

16 juni 2008 22:33

Hej!
Ett tips som är super för både stora som små är ju Lalandia i Danmark. Där finns i stort sett allt man kan önska sig på en samlad plats. Kolla gärna in sidan här; http://www.lalandia.dk/Svenska Om ni vill åka lite längre så är Alcudia på Mallorca jättefint!! Barnvänligt men även intressant för vuxna =) Var där för ca: 3 år sen och det var jättefint och kul! Här kan du läsa om Mallorca och Alcudia och om vad ni kan göra och se... http://www.destinationmallorca.se/alcudia Hoppas ni hittar ett ställe ni tycker om och där ni får en riktigt skön semester!! kramar

http://www.my-life.bloggagratis.se

 
Denise

Denise

16 juni 2008 23:29

Jag ska åka med min pojkväns familj till Rhodos stad i Grekland. Jag har aldrig varit i grekland men det ska bli så himla mysigt att bara få vara med pojken i en hel vecka!

http://Ribqa.blogg.se

 
Ronja

Ronja

17 juni 2008 09:42

Vi har inga speciella semesterplaner förutom att troligen åka runt i Finland med husbilen och sen åka till mammas släktingar i Nyslott. Självklart måste man besöka nöjesparken Linnanmäki och till vattenparken Serena troligen.

Kom på söndagen hem från Lintula & Valamo (kloster - Lintula för kvinnor och Valamo för män) från ett talkoveckoslut för klostrets förmån.

http://www.royalglamour.blogg.se

 
Hannah

Hannah

17 juni 2008 12:15

Mitt absolut bästa semstertips är att åka till en ö i Grekland som till exempel Rhodos. Där kan en upptagen bloggare ta det lugnt, sola vid stranden, ta ett litet dopp när man känner sig varm, och äta lite lunch på en mysig taverna.
Senare kan du ta en varm dusch, klä på dig finkläder och gå till en liten fancy restaurang, antingen bara på hotellet eller utanför det. Att laga en middag på hotellrummet när man semestrar är också mysigt.
Kram!

http://hannahsmat.blogg.se

 
Mari

Mari

17 juni 2008 15:59

Då det är första sommaren med barn väljer vi att vara klassiskt Svensson - midsommarfirande i Skara med ångtågstur och små grodor, JOrdgubbens dag i Vara med kröning av Fröken Jordgubbe och tivoli och givetvis slappande på landet med klappande av kor och katter. Festivaler och utomlandsresor tar vi nästa sommar i stället när sonen är stor nog för att uppskatta det lite mer.

http://marzipanart.blogg.se

 
Petra

Petra

18 juni 2008 11:29

mail: speedgirlgirl@hotmail.com
Min blogg är låst men maila så får du lösen.
Åka till en djurpark eller bara ta med lite lunch till en fin badstrand.

http://speedgirlgirl.blogg.se

 
Mickan

Mickan

18 juni 2008 14:12

Jag och älskling hade bestämt att vi skulle åka till Grekland i sommar, efter vi har jobbat och innan skolan börjar igen. Helt plötsligt så ändras schemat och en tenta läggs mitt i våra lediga semesterdagar så det blir ingen resa. :(

http://angel-like.com

 
Rävöra

Rävöra

18 juni 2008 21:07

Jag ska i sommar åka till Kroatien med mina föräldrar och småsystrar. Jag har inte uppskattat att resa med familjen de senaste 2-3åren eftersom att det har känts långtråkigt utan kompisar.. men denna resa ser jag faktist fram emot. Den är lagom lång (en vecka) och det mina systrar är inte sådär plågsamt små heller - dvs den åldern där de nyps och bits och sedan säger att det var jag som var dum till mamma ;)

http://midnattsbarn.blogg.se

 
http://tumadre.blogg.se

http://tumadre.blogg.se

20 juni 2008 22:19

Kan ju ge mig på ett försök att tävla hos dig med :)

Jag har som sagt inga erfarenheter av semester, men jag satt och funderade på det där med långa flygtider. Tänkte på hur man kan underhålla barnen och det slog mig att man kan slå in leksaker i presentpapper så där lagom klurigt, så att de kan roa sig med att öppna paket och låta sig överraskas gång på gång, på gång, på gång... Det ska jag göra :)

http://tumadre.blogg.se

 
Marit

Marit

20 juni 2008 22:46

Hejhej.. Jätte kul med en tävling tycker jag. :)

Mitt semster tips är Kalmar, Fint gammalt slott å titta på, spännande utställning om skeppet Kronan, Nära till Öland och en massa fina badsträder. Var alltid i Kalmar när jag var liten på sommaren. En dag ska jag ta med mej min familj å åka dit!! Kram kram

http://maartha.wordpress.com

 
Skolfröken

Skolfröken

21 juni 2008 13:21

Jag tipsar om att åka norröver till Jämtland där man kan se mycket roliga och intressanta saker. I Östersund finns Jamtli Historieland där barnen kan härja runt helt fritt, ta körkort, leka i ett mejeri, se hur de levde i slutet av 1800-talet i stan, vara med om hur man levde på landet på 1700-talet. Undersöka elektriciteten och flotta timmer. Det är ett drömrike för alla. På Frösön finns Zoo, Petterson Bergers hus mm. Åker man lite nordöst från Östersund kan man kika på Spökprästgården i Borgvattnet och sedan åka vidare mot Döda fallet i Ragunda och den thailändska paviljongen i Utanede. Den är sevärd!!

Vi gjorde allt det där förra året och barnen vill åka tillbaks igen iår och titta på mer. Jämtland är ett fint landskap.

Ha en bra midsommardag. Kram

http://hullerombuller.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 1 september 2008 23:04

lösenordet till min nya blogg på www.blogg.se försvann plötsligt och jag får inget nytt hur många gånger jag än skickar att jag glömt lösen..det kommer inte nåt nytt lösen.   irriterande...jag har liksom en tävling som slutar idag.   Om någon av er s...

Av Linda - 25 juni 2008 18:55

 Vinnaren av en resepottan från:  LillaW webshop     Anna.R & Ella från juni-06 mejl: linnea_g75@hotmail.com     GRATTIS till resepottan !   Jag kommer även skriva detta i min nya blogg.   Från och med nu lägger jag ner denna blogg och kommer befi...

Av Linda - 22 juni 2008 09:28

Jag har nu utsett en vinnare i tävlingen om ett hemligt paket och den som vinner är:   Carola m 7    Som skriver bl.a så här i sin kommentar om semester: ********************** " Vår semester i år kommer att gå till Astrid Lindgrens värld och High C...

Av Linda - 20 juni 2008 21:41

 Nu har jag ordnat och donat med nya bloggen hela dagen, fick skaffa mig ett nytt medlemskap och göra en helt ny om från början.  Tryck på länken nedan. Nya bloggen   OBS ! Denna blogg kommer finnas kvar och vara aktiv tills tävlingarna är slut...jag...

Av Linda - 20 juni 2008 12:27

min son på 5 år sa nåt till mig idag som gjorde mig så ledsen.. vi satt på trappan och pratade om att Saga får inte vara i skogen för då ser jag inte henne, hon kan trilla ner i en pöl med vatten och drunkna. Då undrade han vad det gjorde...jo men sa...

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards